miércoles, 5 de agosto de 2009

Darréu va tar presente en Ribeseya na Fiesta les Piragües


Van poner el puestu de material ya informativu nes cais de Ribeseya. Nueves camisetes y el tercer númberu de la revista Irguite, les grandes novedaes.

Darréu va instalar nes cais de Ribeseya esti sábadu el puestu de material y información. Les moces y mozos que quieran pasar perellí podrán mercar camisetes, banderes d'Asturies, revistes, chapes y demás material independentista.

estrayíu de www.darreu.org

Fai tuvo nel Derrame Rock


Fai! tuvo nel Derrame Rock por segundu añu.
La organización d'esquierda soberanista volvió a acudir al festival de música en Pravia pa llevar alantre un puestín informativu y de material pel que pasaron cientos de persones a lo llargo de tol fin de selmana de los díes 9 y 10 de xunetu.

Fai! volvió a tar presente asina, nun espaciu privilexiáu, nuna cita qu'axuntó a munchos mozos y moces asturianos y asturianes y de países vecinos que punxeron interés en conocer campañes llingüístiques, soberanistes y les lluches que se tan desendolcando n'Asturies.

Fai! asoleyó un modelu nuevu de camiseta pa mozu y moza que pronto tará nel puestín de material y unes pegatines nueves coles qu'afondar nel espardimientu de la organización. Asina mesmo, Fai! punxo una hucha de resistencia pal movimientu okupa d'Asturies que vien medrando y consolidándose tres de la primer esperiencia de la ReFLEXón en Xixón.